KRISTINA

GYLLENBERG

Klassiska & historiska interiörer

InredningskonsultationFör dig som behöver inspiration, vägledning & proffesionell rådgivning för att ta dig vidare i ett inredningsprojekt. Det kan röra sig om en möbel som du vill renovera eller att du behöver tips på nya gardiner till vardagsrummet, eller hjälp att välja ut ett nytt kök. Kanske har du lust att göra om hallen hemma som känns tråkig och pendlar i valet mellan två tapeter? Tillsammans tar vi fram konkreta idéer, efter mötet får du en kort presentation skickad till dig med ett inredningsförslag utifrån det vi diskuterat under konsultationen.


Detta ingår


  • Konsultation minimum 1h
  • Planritning - ett exempel på hur man kan bäst kan nyttja utrymmet.
  • Moodboard – ett kollage ger en överblick över den stil & känsla som utrymmet ska förmedla. En presentation som ger inspiration till en inredning.


Pris på förfrågan.

Styling för sociala medier


Tillsammans med ditt företags produkter, stylar & fotograferar vi vackra stylingsbilder som sedan kan nyttjas för sociala medier eller som reklam till er hemsida. 


Kontakta oss för en konsultation så berättar vi mer.Pris på förfrågan.

Styling inför eventFör dig som behöver hjälp med dukning, blomsterarrangemang, dekorationer & styling inför ett evenemang. Här ryms även högtidliga tillfällen såsom dop, bröllop & studentmottagning.

Vid en första konsultation går vi tillsammans igenom hur du önskar att tillställningen ska se ut och tar fram ett förslag utifrån tema & färg. Antingen kan du ta med dig ett förslag & ordna med stylingen själv, alternativt tar vi fram ett förslag som sedan jag färdigställer för tillställningen.


Då varje event är unikt, ber vi dig boka in en konsultation där vi kan ta fram ett kostnadsförslag utifrån ditt önskemål.Pris på förfrågan.

HomestylingInför en kommande försäljning kan det vara en god investering att anlita en inredare som stylar ditt hem. Vi hjälper dig att skapa ett hem som är "fotovänligt" som attraherar många potentiella köpare & ser över eventuella renoveringar som kan behöva göras. Kanske behövs väggarna i ett rum målas om? Små skavanker kan dra ner ett fräscht helhetsintryck. Vi använder oss av befintliga möbler, dekorationsföremål mm. Vid övriga åtgärder lämnar vi även ett åtgärdsförslag i samband med att man går vidare.


Idag liknar försäljningsannonserna stylade reportage för tidningar vilket gör att man kan få fler intressenter med ett gott lyft inför försäljningen, så hör av er så hjälper vi er vidare. Kristina Gyllenberg arbetar med ett proffesionellt team av kvalificerade hantverkare.


Pris på förfrågan.


Inredningskonsultation onlineNi kan även maila in bilder på miljön ni önskar få hjälp med tillsammans med en tydlig beskrivning på vad exakt ni har för problem, eller vad ni behöver rådgivning för.


Därefter mailar vi åter ett inredningsförslag med moodboard  till er.


Pris på förfrågan.Inredningskonsultation, hembesök & stylingEfter vår första konsultation som ofta sker i den miljö där inredningsuppdraget ska genomföras, går vi noggrannt igenom utrymmet som ska inredas.


Ni får beskriva era önskemål, behov, budget & vart problemet finns idag. Vad exakt är det som ni känner inte fungerar  & hur skulle ni istället skulle vilja ha det inrett? 


Jag tar mig an hela hem till ensiklda rum/utrymmen. 


Utifrån hembesöket & konsultation i er miljö tar jag fram ett inredningsförslag med moodboard, som kommer tillsammans med en offert.


Våra inredningsförslag innehåller: 


* Behov-, funktions- & visionsanalys

* Moodboard

* Artikellista med förslag på möbler & föremål

* Planlösning med förslag på möblering

* Eventuella förslag på tapeter eller ny väggfärg med prover

* Eventuella förslag på ändringar av textilier med prover

* Eventuella förslag på stuckaturer med produktbilder

* Eventuella förslag på dekorationsmålerier med bild

* Belysning

* Feng- Shui analys

* Konst

* Eventuella förslag på ändringar av golv med prover

* Åtgärder med hjälp av hantverkare

* Offert för genomförande.


Pris på förfrågan. 


Bröllopskonsultation med afternoon tea & bröllopsstylingDet finns få tillfällen i livet som är så speciella & viktiga som ens bröllopsdag. Det är även ett av de största projekt man kan ta sig an, därför kan det vara skönt att få avlastning med vissa bitar så man bara kan njuta under sitt bröllop. Tillsammans under en bröllopskonsultation lär vi känna varandra bättre, vi går igenom olika teman, bläddrar i magasin och ni får berätta om hur just erat drömbröllop ska se ut. Jag bjuder alltid på afternoon tea vid mina bröllopskonsultationer, och tillägnar en hel eftermiddag åt att planera fram en styling inför bröllopet. Efter vårt första möte, bokar vi in en andra träff där vi tillsammans går igenom ett förslag som jag arbetat fram utifrån vårt första möte med en vacker moodboard. Tillsammans går vi även igenom ett antal blomsterarrangemang som jag ställer i ordning. När vi känner oss nöjda planerar vi när stylingen ska se. Skulle det finnas behov av en  bröllopskordinator, samarbetar vi tillsammans med flera erfarna och duktiga projektledare.


Förslag på styling inför bröllop brukar innehålla:

* Moodboard över den stil & känsla som bröllopet ska gå utefter

* Presentationsmaterial med tema, färger samt övriga visuella delar

* Blomsterdekorationer till bords

* Blomsterarrangemang i  den övriga miljön

* Dukning - förslag på porslin, servettbrytning samt övriga detaljer vid matbordet.

* Övriga dekorationer

* Offert inklusive utläggPris på förfrågan.

© All rights reserved